VIND DE JUISTE BAAN
Lijn modeteam-01
Lijn 150 px_2_Blauw

Word succesvol in de mode en vind een baan die echt bij je past

220127_MODE_Iconen_Match 2
Een goede match 
Een goede match 
220127_MODE_Iconen_Opleiding
Opleiding door ervaren trainers
Opleiding door ervaren trainers
220127_MODE_Iconen_Inzet
Tijdelijke en vaste jobs
Tijdelijke en vaste jobs
Leuk werk vinden is uitdagend
Lijn 300 px_Creme
Lijn 150 px_2_Creme

Zo veel winkels, zo veel merken, zo veel keuzes. Dan is het niet gek dat je nu niet de perfecte job hebt.   

Lijn modeteam-01
Lijn 150 px_2_Blauw
mode matchmaking
Lijn modeteam-01
Lijn 150 px_2_Blauw

Wij hebben de juiste
baan voor je

Wij snappen dat het maatwerk is. Het moet op meerdere vlakken kloppen. Locatie, type klanten, merken, functie en de ‘vibe’ van de winkel. Hieronder een greep uit de winkels waar wij jou aan kunnen matchen…  

Utrecht

Deze winkel vertegenwoordigt de jeugd, familie, achtergrond en reizen van de oprichtster. Met haar smaak, stijl en intuïtie beïnvloedt zij de collecties. Deze collecties staan voor optimisme, zijn draagbaar en betaalbaar. Merken zoals Summum, Five Units, Maison Scotch, Mac Jeans maken de collectie compleet. Het professionele team bestaat uit de juiste stylistes die elke klant een eerlijk en juist advies kunnen geven.

Amsterdam

In deze collectie vind je de maten 36 tot en met 48. Altijd geïnspireerd op de laatste trends, elke week een nieuwe collectie met items waarmee een unieke stijl wordt gecreëerd. 

De verkoopmedewerkers geloven in de kracht van mode. De juiste kleding kan namelijk niet alleen mooi staan, het kan ook een stuk zelfvertrouwen geven wanneer je van je outfit houdt. Daarom geven ze mee dat elke vrouw trendy kleding kan kopen die bij haar persoonlijke stijl past. 

Zwolle

Een individuele lifestyle met chique trend en de geestigheid van vrouwen die plezier beleven aan het leven en mode, staan in deze winkel centraal. Vrijetijdsbesteding, feesten of business meetings; met deze mode ben je verzekerd van een stijlvolle uitstraling en bewonderende looks.

Elegant, modieus, casual of een heel nieuwe look? De enthousiaste verkoopmedewerkers weten hier raad mee en halen stijlvol alles uit de kast.

onze diensten
Lijn modeteam-01
Lijn 150 px_2_Blauw

Zo helpen wij jou succesvol te zijn in de mode

Matching

Op basis van jouw profiel én wensen gaan we op zoek naar een perfecte match.

220127_MODE_Iconen_Opsomming 3
een goede match
220127_MODE_Iconen_Opsomming 3
training door ervaren modeprofessionals
220127_MODE_Iconen_Opsomming 3
tijdelijke en vaste jobs

Training

In de Modestudio leiden ervaren trainers jou op om een verschil te maken voor de klant.

220127_MODE_Iconen_Opsomming 4
talentgerichte ontwikkeling
220127_MODE_Iconen_Opsomming 4
klantgericht denken en handelen
220127_MODE_Iconen_Opsomming 4
verdieping van kennis en kunde
Lijn modeteam-01
Lijn 150 px_2_Blauw
aan de slag
Lijn 150 px_2_Blauw
Lijn modeteam-01

Vind de perfecte match

Stappen-01
Stappen-01
Schrijf je in

Klik op de button ‘schrijf je in’, geef alvast de belangrijkste gegevens door en kies een moment voor een persoonlijke kennismaking. 

Stappen-02
Stappen-02
geef je wensen aan

We maken graag persoonlijk kennis om een goed beeld te krijgen van jou en jouw wensen voor een nieuwe job. 

Stappen-03
Stappen-03
wij doen de rest

Op basis van jouw wensen gaan we op zoek naar een perfecte match. We houden je tussentijds op de hoogte!

VERHALEN WAAR WE TROTS OP ZIJN 
Lijn modeteam-01
Lijn 150 px_2_Blauw

Dit vinden anderen van onze matchmaking

Claudia
Lijn modeteam-01
Lijn 150 px_2_Blauw
Filiaalleidster

“Via een kennis kwam ik terecht bij Modeteam. Zij werkte voor hen bij een damesmode outlet waar ze meer personeel zochten. Ik kon direct aan de slag via Modeteam. Ik heb hier nooit één dag spijt van gehad! Werken voor Modeteam bevalt heel goed; er heerst een groot gevoel van vertrouwen tussen hen en mij. Ik kreeg de kans om door te groeien tot filiaalleidster en dat doe ik nu nog steeds met heel veel plezier! Ik kan altijd bij de dames van Modeteam terecht en ik krijg regelmatig een berichtje of zelfs een kaartje/presentje met een leuke boodschap. Nog iedere dag ben ik heel blij met onze samenwerking!”

Marjo
Lijn modeteam-01
Lijn 150 px_2_Blauw
Verkoopmedewerkster

“In mijn zoektocht naar een baan heb ik me bij Modeteam ingeschreven. Modeteam nam al snel contact met mij op en nodigde me uit voor een persoonlijk gesprek om kennis te maken. Dat was een heel leuk en fijn gesprek; ik had er een erg goed gevoel over. En het is gelukt! Ik heb een baan gekregen bij een ontzettend fijn bedrijf, waar ik enorm op mijn plek zit! Na een halfjaar via Modeteam gewerkt te hebben, word ik nu overgenomen door het bedrijf zelf. Ik hoop dat ik daar tot aan mijn pensioen kan blijven! Modeteam bleef regelmatig contact met mij houden om te vragen hoe het met mij en op het werk ging. Modeteam is niet zomaar een uitzendbureau, maar één met een persoonlijke benadering waar echt aandacht is voor jou!”

    Charlotte Berkenbosch
    Lijn modeteam-01
    Lijn 150 px_2_Blauw

    Wanneer ik onze kandidaten zie groeien, krijg ík ook energie

    Ik heb de mooie rol om als trainer kandidaten op te leiden als verkoopmedewerker in de modebranche in onze Modestudio. Het geeft mij enorm veel voldoening om de kandidaat te zien groeien en ze met meer kennis èn zelfvertrouwen op de winkelvloer te zien staan, daar krijg ik echt energie van! Daarnaast onderhoud ik de contacten met opdrachtgevers, scholen, overheidsinstanties en natuurlijk de kandidaten zelf.